Osobní odběr

Ušetřete náklady na dopravu. Mnoho našich zákazníků si troubu vyzvedává samo v Heiligkreuztal. To je užitečné, pokud máte k dispozici přívěs nebo dodávku. Pec Vám naložíme na Váš přívěs. To lze optimálně kombinovat s návštěvou Backdorfu a krásného okolí.

Dodávka spedicí

Samozřejmě si můžete nechat troubu na dřevo pohodlně doručit až k vám domů. HABO je těžké zařízení, rádi Vám zajistíme optimální dopravu až k Vám.

Jak by měla být vaše kamna doručena?

Připraveno k postavení – pec na nohou

Jako hotová kamna s kovovými nohami. Je to jen třeba nastavit a připojit ke komínu. Tato pec má oproti peci na pevném místě rozhodující výhodu: lze ji přemisťovat. Lze ji velmi rychle postavit na jiném místě ve Vaší zahradě.

Jako pec bez nohou

Pro použití na podstavec nebo pro instalaci do zdi. Tímto způsobem lze kamna snadno přizpůsobit podmínkám na místě. Můžete od nás obdržet různé základní plány. Zde je volné pole Vaší kreativity.

Jako částečně demontovaná

Trouba HABO je těžká. To může být problematické, pokud jde o místo instalace po schodech nebo kolem několika rohů. Proto můžete kamna nechat částečně demontovat. Kryt a šamotové cihly se dodávají samostatně a sestavujete je až na konečném místě. Tuto částečně demontovanou pec můžete od nás získat jako zákaznický servis bez dalších poplatků jako pec s patkami připravenou k instalaci.

V interiéru jednoduše připojíte pec na dřevo ke stávajícímu komínu. Venku postačuje dvoumetrový kouřovod. Pokud je pec umístěna a použita v budově, je vyžadován „obecný certifikát o zkoušce stavebního zákona“. Všechny pece a soupravy na spalování dřeva Häussler mají tento certifikát o zkoušce stavebního zákona. V případě potřeby se obraťte na svého kominíka.