Kuchyňská kamna Häussler

Volbou kuchyňského sporáku Häussler Ökoalpin se rozhodnete pro špičkové vybavení bez dalších nákladů, protože biologický systém vytápění, integrovaná požární ochrana, přípojka venkovního vzduchu, přední sporáková tyč a broušená ocelová deska jsou součástí tohoto modelu .

Kromě příjemného tepla dřevěných kuchyňských sporáků vám naše kamna Ökoalpin nabízejí další výhody: Všechna kamna již mají na obou stranách integrovanou protipožární jednotku o šířce 50 mm, která umožňuje bezpečnou instalaci při doplnění ostatního nábytku v prostoru Vaší kuchyně.

Kromě toho lze pomocí kamenných nohou nastavit všechna kamna na výšku od 85 cm do 91 cm. U těchto kvalitních kamen je připojení komína také variabilní: komínovou zásuvku lze na zadní straně posunout vodorovně až do 40 mm a svisle až do 20 mm. Konektor lze posunout do strany až o 20 mm.

Tento sporák lze využít v v nízkoenergetických domech.

Se sporákem Häussler můžete i vy přinést do svého domova tu nejvyšší kvalitu, útulné teplo a úplnou samostatnost a zároveň máte příležitost připravit pro sebe a vaši rodinu ty nejlepší pokrmy.

S láskou k životnímu prostředí

Všechny rostliny potřebují k růstu oxid uhličitý (CO2). Při spalování vydává dřevo pouze tolik CO2, kolik ho dříve obsahovalo jako živý strom. Nezáleží na tom, zda je v lese spáleno nebo přirozeně uhnije - množství CO2 zůstává vždy stejné! Uvolněné množství oxidu uhličitého je znovu absorbováno rostoucími stromy. Topení dřevem tedy odpovídá „přirozenému ekologickému cyklu“ a nepřispívá ke skleníkovému efektu. Malé množství popela vzniklé při spalování je ideálním hnojivem pro vaši zahradu, protože obsahuje velké množství minerálů. Kamna Häussler jsou tak technicky propracovaná, že jsou schopna získat nejvyšší energetickou hodnotu z každého kusu dřeva, které do nich vložíte.


Nezávislost

Topení dřevem vám poskytuje úplnou nezávislost na fosilních palivech. Dřevo je obnovitelná surovina a také levný dodavatel energie odolávající krizi. Dřevo je nejspolehlivějším palivem budoucnosti.


Útulné teplo a vynikající jídlo

Každý, kdo někdy topil dřevem, zná útulné a blahodárné teplo, které z praskajícího dřeva vyzařuje. Praskání a šustění ve sporáku vytváří útulnou, uvolňující atmosféru a zlepšuje naši vnitřní pohodu. Když jídlo na sporáku zavoní a koláč se upeče současně v troubě, připomene vám to časy strávené na venkově u babičky. A to vše s nejnovější inovativní technologií.

Ökoalpin sporáky na míru přesně podle vašich přání a představ

Čistá individualita, teplo a požitek plný estetiky - naše sporáky na míru!

Chceme vám ukázat, jak různorodě mohou být kamna navržena, a přesto v naprostém souladu s účelem tepelného hospodářství, ekologií a nejvyššími požadavky na estetiku a funkčnost takového zařízení.

Zde uvedená kamna jsou jen několika příklady různých možností - rádi je vyrobíme podle vašich přání a představ. S kamny na míru se vaší fantazii meze nekladou, jsou individuální a proto se přizpůsobí každé kuchyni.

Příklad kombinovaného sporáku (obrázek výše):
Rozměry: 1525 mm široká, 800 mm hluboká a 860 mm vysoká. S troubou, výklenkem na dřevo, stejně jako dekorativní výklenek a široká zásuvka soklu.
Dveřní panel, rám sporáku a sporák jsou vyrobeny z nerezové oceli.

Ceny na vyžádání, individuální kalkulace.

Už víte, který sporák na dřevo si přejete?
Náš rozmanitý sortiment nabízí to pravé pro každého. Bez ohledu na to, zda se jedná o domácnost pro dvě osoby nebo velkou rodinu. U nás najdete právě t sporák či kamna, která odpovídají vašim potřebám a konkrétnímu přání. Požádejte o nabídku hned teď!