Robustní udírny jsou ideální pro uzení ryb, masa a drůbeže. Ideální pro hobby rybáře a přátele uzených chutí.

Udicí skříně - teplým nebo studeným vzduchem

Tyto robustní přístroje jsou ideální pro uzení ryb, masa a drůbeže. Ideální pro hobby rybáře a ve větších verzích pro velké rodiny nebo pro prodej. Horké uzení je skutečným poutačem na zahradních a narozeninových oslavách. U udírny Häussler můžete udit čerstvé maso (klobásy, uzené vepřové maso atd.), drůbež (drůbež všeho druhu), ryby (pstruh, makrela atd.) a výrobky s dlouhou životností (šunka, klobása atd.) .

Udírna Häussler pro horké a studené uzení

  • Je možný studený kouř, teplý kouř a horký kouř
  • Rovnoměrný ohřev a uzení přidáním a nebo regulací odváděného vzduchu
  • Přesná regulace teploty číselníkovým teploměrem
  • Zásuvka pro zahřátí udící moučky
  • Výměnné zásuvky umožňují několik druhů ohřevu: Dřevo, plyn nebo elektrické topení (od FS 2/70 elektrické vyhřívání s termostatem na regulaci výhřevu)
  • Tělo z mramorované nerezové oceli na vyžádání