Udírny
07.04.2021
Robustní udírny jsou ideální pro uzení ryb, masa a drůbeže. Ideální pro hobby rybáře a přátele uzených chutí.
Udicí skříně - teplým nebo studeným vzduchem
Tyto robustní přístroje jsou ideální pro uzení ryb, masa a drůbeže. Ideální pro hobby rybáře a ve větších verzích pro velké rodiny nebo pro prodej. Horké uzení je skutečným poutačem na zahradních a narozeninových oslavách. U udírny Häussler můžete udit čerstvé maso (klobásy, uzené vepřové maso atd.), drůbež (drůbež všeho druhu), ryby (pstruh, makrela atd.) a výrobky s dlouhou životností (šunka, klobása atd.) .
Udírna Häussler pro horké a studené uzení
- Je možný studený kouř, teplý kouř a horký kouř
- Rovnoměrný ohřev a uzení přidáním a nebo regulací odváděného vzduchu
- Přesná regulace teploty číselníkovým teploměrem
- Zásuvka pro zahřátí udící moučky
- Výměnné zásuvky umožňují několik druhů ohřevu: Dřevo, plyn nebo elektrické topení (od FS 2/70 elektrické vyhřívání s termostatem na regulaci výhřevu)
- Tělo z mramorované nerezové oceli na vyžádání
Share