Ingredience pro 4 osoby:
1 červená a 1 žlutá paprika
1 cuketa
1 lilek
1 cibule
1 mrkev
400 g vařených nudlí
200 g kokosového mléka
20 g sezamového oleje
Čerstvé bylinky
Sůl, pepř, cukr,
Sójová omáčka, kari,
Paprika, hořčičná semínka,
Rajčatové pyré,
balzamikový ocet

S krevetami:
10 velkých krevet
olivový olej
Čerstvá petržel
1 malé chilli
1 stroužek česneku
1 citron

Volitelně s masem:
300 g kuřecích prsou
nebo krůtí maso
20 g ořechového oleje
Čerstvá petržel,
Tymián, rozmarýn
Sůl pepř

Příprava:

Zeleninu nakrájejte na velké kousky a dochuťte. Smažte na oleji ve woku a podlijte kokosovým mlékem. Přidejte vařené těstoviny, dochuťte a okořeňte čerstvými bylinkami.

S krevetami:
v míse smíchejte jemně nasekaný česnek, chilli a bylinky, smíchejte s olivovým olejem. Vymačkejte neošetřený citron a přidejte trochu citronové kůry. Vložte krevety a nechte je přes noc marinovat v chladničce. Krevety opečte na woku a dochuťte solí.

Pozor: Nenechávejte je příliš dlouho na grilu, jinak by vyschly. Volitelně lze grilovanou zeleninu připravit také s proužky z kuřecích nebo krůtích prsou. Maso jednoduše nakrájejte najemno, bylinky nakrájejte také najemno a promíchejte s olejem. Necháme přes noc marinovat v chladničce. Před grilováním dochuťte solí a pepřem. Poté krátce grilujte na woku.