search

Master

Hmotnost: 172 kg

  • zcela obložené šamotovou cihlou
  • Dvojité skleněné dveře Pro Thermic
  • Horní a spodní ohřev lze regulovat samostatně
  • Se silnou párou
  DOPRAVA

Dopravu zboží s Vámi rádi domluvíme individuálně.

Velmi specifická trouba - pec

Master představuje novinku v populární elektrické kamenné peci. Je to velký bratr Mono a Primus. S plochou na pečení 61 x 83 cm je velmi velkoryse dimenzován a nabízí  mnoho možností - pro ambiciózní hobby pekaře a velké rodiny i pro gastronomické kuchyně, přímé marketingové pracovníky a farmářské obchody.

Master lze rozšířit na dvoupodlažní pecní systém. Stejně jako Mono a Primus má také výhody výroby elektrické kamenné pece od společnosti Häussler:

  • Plně ohnivzdorná trouba s enormní akumulací tepla. Peče se za sníženého tepla ve statické atmosféře pečení. Už to nebude lepší.
  • Efektivní izolace pouzdra a integrovaný vzduchový plášť. Teplo zůstává spolehlivě uvnitř trouby.
  • Dvojité skleněné dveře ProThermic zajišťují vynikající izolaci a současně velkorysý náhled dovnitř trouby.

Master navíc nabízí funkci ručního napařování. Vítaný doplněk u drobného pečiva a některých druhů chleba.

Se silnou párou

U malého pečiva nebo určitých druhů chleba vlhkost (pára) dodá pečivu jemný lesk a dodá mu větší objem.

Nová trouba má funkci ručního napařování. Voda je přiváděna přes plnicí hrdlo. Odpařovač jej okamžitě promění v silnou vodní páru. Ke konci procesu pečení nechte páru znovu uniknout parní klapkou.

Master kapacita

  • Roll¹ (až na kousky) cca 30
  • nebo praclíky¹ (až na kousky) cca 20
  • nebo pizzy 28 cm (až do) cca 5
  • nebo chleba² 1 kg (až do) cca 9
  • nebo kvasnicové pletence¹ 450 g (až do) asi 6
  • nebo vepřová krkovička³ (do kg) cca 10

¹ se upeče na příslušném tácku

² se peče přímo na kameni

³ se peče na pánvi (nebo v hrnci)

Technické specifikace:

  • Propojovací kabel 2 m dlouhý
  • Typ vytápění - Elektrické / akumulační teplo prostřednictvím šamotové cihly, efekt pece na dřevo
  • Výška trouby - 23 cm
  • Pečící plocha Š x H - 61 x 83 cm
  • Časovač - Funkce digitálního časovače
  • Hmotnost - 149 kg
  • Rozměry pece Š x H x V - 84,8 x 101,6 x 45 cm
  • Teplotní rozsah - 50 až 320 ° C vrchní a spodní ohřev samostatně a nekonečně variabilní

Sálavé teplo a klidná atmosféra pečení

Dnes se mnoho pecí skládá z kovového krytu, do kterého je vháněn horký vzduch. Tyto pece lze flexibilně používat a jejich výroba je levná. Musíte však neustále ohřívat, během pečení potřebujete konstantní energii a ztráta kvality způsobená vysycháním - kvůli turbulenci vzduchu v troubě.

Pokud však oceníte nejvyšší kvalitu pečení, měli byste věnovat pozornost dalším parametrům. Pečení horkým kamenem je považováno za nejoriginálnější metodu. Kámen se nejprve zahřeje, poté troubu vypnete a s klesajícím teplem upečete. Považujeme tento proces, převzatý z pece na dřevo, za nepřekonatelný dodnes.

Ať už se jedná o chléb, koláče, pizzu, maso nebo drobné pečivo - získáte nádhernou vůni a nesrovnatelnou chuť - stejně jako v původní peci na dřevo. Elektrické kamenné pece od Häussleru jsou uvnitř obloženy šamotovými cihlami. Ukládají teplo a jemně a klidně ho přenášejí na pečivo. Jedná se o takzvané sálavé teplo, které zaručuje optimální výsledky pečení. Šamotové cihly mají navíc vyrovnávací účinek. Nejprve absorbují vlhkost z těsta, aby se během pečení vrátily do pečiva.

300963

Parametry

Pečící plocha
61 x 83 cm
Vnější rozměry
84,8 x 101,6 x 45 cm
Teplotní rozsah
50 až 320 ° C
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.