search

Udírna

  • Je možný studený kouř, teplý kouř a horký kouř
  • Rovnoměrné vaření díky regulaci přiváděného a odváděného vzduchu
  • přesná regulace teploty
  • vysoce kvalitní
  DOPRAVA

Dopravu zboží s Vámi rádi domluvíme individuálně.

Teplé a studené uzení

Robustní kuřácké přístroje jsou ideální pro kouření ryb, masa a drůbeže. Ideální pro hobby rybáře a ve větších verzích pro obchodníky. Horké kouření je skutečným poutačem na zahradních a narozeninových oslavách. U udírny Häussler můžete kouřit čerstvé maso (klobásy, uzené vepřové maso atd.), Drůbež (drůbež všeho druhu), ryby (pstruh, makrela atd.) A výrobky s dlouhou životností (šunka, klobása atd.) .

Häussler pro horké a studené kouření

  • Je možný studený kouř, teplý kouř a horký kouř
  • Rovnoměrné vaření a kouření díky regulaci přiváděného a odváděného vzduchu
  • Přesná regulace teploty číselníkovým teploměrem
  • Zásuvka pro plnění pece a kouřové moučky
  • Výměnné zásuvky umožňují několik druhů ohřevu:
  • Vytápění dřevem, plynem nebo elektrickou energií (vyhřívané z FS 2/70 s elektrickým ovládáním termostatu)
  • Pouzdro z mramorované nerezové oceli na vyžádání

Ideální pro pivní zahrady, trhy a festivaly

Rozsah dodávky včetně kouřové trubky a pláštěnky! Kompletně vyrobeno z nerezové oceli, atraktivně natřeno černou a červenou barvou. S oknem a osvětlením. Ideální pro pivní zahrádky, trhy, rybářské festivaly, party služby, prodej nákladních vozidel a mnoho dalšího.

Technické specifikace

Obsah / využitelný prostor 400 litrů

Ryba cca 65 - 80 kusů

Maso cca 50 - 65 kg

Rozměry Š x H x V s komínem 70 x 60 x 225 cm

Hmotnost v kg, spalování dřeva 97 kg

Ø kouřovodu 13 cm

301459
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.