Udírna
- Je možný studený kouř, teplý kouř a horký kouř
- Rovnoměrné vaření díky regulaci přiváděného a odváděného vzduchu
- přesná regulace teploty
- vysoce kvalitní
Dopravu zboží s Vámi rádi domluvíme individuálně.
Teplé a studené uzení
Robustní kuřácké přístroje jsou ideální pro kouření ryb, masa a drůbeže. Ideální pro hobby rybáře a ve větších verzích pro obchodníky. Horké kouření je skutečným poutačem na zahradních a narozeninových oslavách. U udírny Häussler můžete kouřit čerstvé maso (klobásy, uzené vepřové maso atd.), Drůbež (drůbež všeho druhu), ryby (pstruh, makrela atd.) A výrobky s dlouhou životností (šunka, klobása atd.) .
Häussler pro horké a studené kouření
- Je možný studený kouř, teplý kouř a horký kouř
- Rovnoměrné vaření a kouření díky regulaci přiváděného a odváděného vzduchu
- Přesná regulace teploty číselníkovým teploměrem
- Zásuvka pro plnění pece a kouřové moučky
- Výměnné zásuvky umožňují několik druhů ohřevu:
- Vytápění dřevem, plynem nebo elektrickou energií (vyhřívané z FS 2/70 s elektrickým ovládáním termostatu)
- Pouzdro z mramorované nerezové oceli na vyžádání
Ideální pro pivní zahrady, trhy a festivaly
Rozsah dodávky včetně kouřové trubky a pláštěnky! Kompletně vyrobeno z nerezové oceli, atraktivně natřeno černou a červenou barvou. S oknem a osvětlením. Ideální pro pivní zahrádky, trhy, rybářské festivaly, party služby, prodej nákladních vozidel a mnoho dalšího.
Technické specifikace
Obsah / využitelný prostor 400 litrů
Ryba cca 65 - 80 kusů
Maso cca 50 - 65 kg
Rozměry Š x H x V s komínem 70 x 60 x 225 cm
Hmotnost v kg, spalování dřeva 97 kg
Ø kouřovodu 13 cm