Společnost HAEUSSLER jsme objevili před mnoha lety, když jsme si začali péci chléb z vlastního žita. Zakoupili jsme u ní mlýnek na mletí mouky a hnětací stroj na těsto. Z vajíček od vlastních slepic jsme začali na stroji na výrobu těstovin vyrábět skvělé nudle. Následovala udírna a pec na chleba (nejen na chleba). V roce 2021 nás čeká vybudování venkovní kuchyně, kde se všechny výše uvedené „procesy“ budou od jara do zimy odehrávat na čerstvém vzduchu.

S firmou HAEUSSLER zkrátka ŽIJEME RÁDI. A je nám ctí ji na českém trhu zastupovat. 

Zařízení HAEUSSLER jsou určená malým či větším rodinám a s velkokapacitnějším zařízením lze vybavit i podnikatelskou provozovnu. 

Kromě zařízení najdete u HAEUSSLERA veškeré potřebné náčiní a pomůcky k pečení, vaření, grilování…..

NÁŠ PŘÍBĚH

Historie společnosti ELIS INT, spol. s r.o. sahá do roku 1996. V roce 1998 jsme se přestěhovali na venkov a naše srdce se otevřela novým výzvám – zdravému životnímu stylu, potravinové soběstačnosti tomu, čemu se říká říká „udržitelný rozvoj“. 

Pořídili jsme si hospodářská zvířata, začali jsme pěstovat zeleninu a byliny a zpracovávat  své vlastní potraviny.

V roce 2002 jsme začali hospodařit v CHKO Broumovsko www.charolais-chov.cz.  V roce 2021 jsme zahájili prodej bio hovězího masa www.premiovehovezi.cz.

Společnost HAEUSSLER jsme objevili před mnoha lety, když jsme si začali péci chléb z vlastního žita. Zakoupili jsme mlýnek na mletí mouky a hnětací stroj na těsto. Z vajíček od vlastních slepic jsme začali na stroji na výrobu těstovin vyrábět skvělé nudle. Následovala venkovní kuchyň s pecí na dřevo a udírnou.

A vlastně se pořád jen učíme. Učí nás příroda kolem, učí nás zvířata, stále objevujeme nové světy a zkoušíme nové lepší cesty. Každý den přistupujeme s pokorou a láskou ke všemu, co nás obklopuje a každý večer, ač unavení, víme, že – ŽIJEME RÁDI.

            

HÄUSSLER - společnost s dlouholetou tradicí

Jak to vše začalo

V roce 1949 založil Karl Häußler, kterého všichni láskyplně nazývali „náš děda“, vesnickou kovářskou dílnu na výrobu podkov.

V roce 1967 se ke společnosti připojil Karl-Heinz Häußler, dnešní majitel, a navrhl expanzi na regionálního specialistu na zemědělské stroje.

V roce 1970 převzal podnik Karl-Heinz Häußler a o čtyři roky později, v roce 1974, byla za pomoci manželky Adelinde Häußlerové založena pobočka na výrobu pecí.

V roce 1993 bylo rozhodnuto o outsourcingu zemědělské technologie, aby se společnost mohla plně soustředit na rostoucí trh s technologiemi pečení.

V roce 2000 byla postavena nová výrobní hala o ploše 4600 m² a v roce 2004 bylo dokončeno nové výstavní centrum s přibližně 1200 m² výstavní plochy.

V roce 2006 byla celá oblast slavnostně otevřena jako „Backdorf“.

1. ledna 2007 byly akcie společnosti předány synovi Richardu Häußlerovi a dceři Rosemarie Häußler-Mayer.

V roce 2010 převzali vedení Richard a Rosemarie. Všichni členové rodiny podnikají dodnes.

2019 Slavnostní otevření nové skladové logistiky

Společnost HÄUSSLER je dnes moderní a zákaznicky orientovaná výrobní a servisní společnost, která se v posledních letech i díky úspěšné tržní orientaci vyvinula ve spolehlivého zaměstnavatele v regionu.

Proto v Heiligkreuztal

Malá vesnice Heiligkreuztal je díky svému krásnému klášteru a idylické poloze klenotem v srdci Horního Švábska. Pro majitele společnosti Karl-Heinz Häußler bylo vždy důležité posilovat venkovské oblasti. "Navzdory globalizaci trvá  podnikání naší společnosti  právě v malém Heiligkreuztal." Tady je náš domov. Zůstaneme zde a budeme zde pokračovat v produkci i v budoucnu, “uvedl Karl-Heinz Häußler.