Klenot v profesionální kvalitě

Silná technologie v pohodlné pracovní výšce. Místo u grilu na pelety je všemi oblíbené! Dobře navržené prvky vyrobené z nejlepších materiálů dělají z grilování vášeň. Gril na pelety pracuje se silným plamenem, který rychle přináší požadované teplo a lze jej také velmi přesně regulovat v širokém teplotním rozsahu. Gril na pelety se obvykle skládá ze základního tělesa, nízkého skleněného nástavce (lze jej použít také jako osvětlení okolí), děliče plamene a grilovacího nástavce: s grilovací podpěrou, dvěma vnějšími kroužky, vložkou grilovací desky pro otáčení a víkem grilu. Doplňky: Vysokou skleněnou desku, wok, úložný stůl a kryty najdete na následujících stránkách.

Gril na pelety Häussler ve zkratce:

  • Exkluzivní design
  • Snadné použití
  • Nejlepší kvalita
  • Snadné čištění
  • Snadné plnění
  • Nedochází k vytváření kouře
  • Přesně nastavitelné v širokém teplotním rozsahu
  • Vysoce kvalitní materiály
  • Kvalita od Häussler

 

Je to tak snadné

Roztopení grilu

Technicky dokonalý gril Häussler kombinuje kulinářské potěšení s čistou radostí. Patentované zařízení je vytápěno dřevěnými peletami, které hoří prakticky beze zbytků a bez nepříjemného zápachu. Obnovitelná surovina je klimaticky neutrální.

Díky pecím na pelety má Häussler spoustu know-how v oblasti spalování pelet. Toho lze využít právě při grilování. Plamen vychází krytem otvoru a stoupá nahoru. Doba hoření se určuje před zapálením ohně naplněním grilu buď 3, 6 nebo 9 kg dřevěných pelet.

  • Intenzitu plamene lze přesně řídit pomocí posuvníku. To umožňuje ovlivňovat teplotu v širokém rozmezí, což je naprosto perfektní způsob grilování. Toto zařízení kombinuje všechny výhody:
  • Rychlost grilování jako u plynového grilu
  • Vůně pokrmů jako u grilu na dřevěné uhlí
  • Regulace tepla jako u elektrického grilu

 

Grilování pod kontrolou

Gril Häussler je určen pro lidi, kteří si chtějí udělat radost dokonalou technologií. Spaluje pelety v uzavřené spalovací komoře a odhaluje nádherný obraz plamene - uzavřený sklem. A podává vynikající pokrmy, ať už maso nebo zeleninu.
Náš sen - vytvořený pro vás.

Grilovací nástavec

Křupavá kůrka, šťavnaté maso: pouhých deset minut po zapálení je gril Häussler připraven ke grilování.

Nyní můžete grilovat CO2 neutrálně a bezproblémově - dokonce i na balkóně, dokonce i v městském prostředí. To vše díky inovativní technologii hoření, speciálnímu grilovacímu nástavci a vhodnému příslušenství.
Přejeme vám hodně radosti a potěšení při grilování!


Grilovací nástavec - grilovací nosič, dva vnější kroužky a vložka grilovací desky pro otáčení

Materiál grilovací desky litina
Vnější rozměry grilovací nástavec Š x V 13 x 61 cm
Vnější kruh Ø 44 cm
Vnitřní deska Ø 24 cm
Hmotnost 10 kg

 

 

Nahřívací deska

V současné době existují na grilovací scéně dva hlavní trendy: udržitelné a čisté spalování dřevěnými peletami a grilování na velkém, plochém ocelovém plechu - často označovaném jako plancha gril. S novou požární deskou a originálním grilem na pelety spojujeme obě inovace do jednoho zařízení. Budete nadšeni.

Zcela nový a trendy: protipožární deska pro gril na pelety. S těmito inovativními doplňky se z grilování stane záležitost plná pohody. Masivní talíř vyrobený ze speciální slitiny nerezové oceli nabízí prostor pro větší množství grilovaných potravin a je stejně snadno přístupný ze všech stran. Grilování se tak může účastnit spousta lidí, sledovat děj nebo si prostě jen užít skvělou atmosféru pospolu. Deska absorbuje teplo plamene, směruje ho ven a nabízí různé teplotní zóny - horké uprostřed, chladnější směrem ven.

 

Grilujte, vařte, pečte nebo jen udržujte teplo
- vše lze perfektně uspořádat na jedné úrovni. Uprostřed desky můžete zvolit proces s grilovacím roštem, grilovacím talířem nebo wokem.
Optimální rozložení tepla: velmi horké uprostřed, směrem ven teplota klesá. Díky tomu je grilování velmi univerzální a lze postupovat kreativně.